• slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

    PRZYJAZNE UCZNIOM. SZKOŁA OTWARTA NA SPOŁECZNOŚĆ LOKALNĄ.

    ŚRODOWISKO

  • slide

    LUBI SZKOŁĘ, JEST PROSPOŁECZNY,POTRAFI DOKONAĆ SAMOOCENY, UMIE ANALIZOWAĆ OBRAZ POZNANEGO ŚWIATA.

    UCZEŃ

  • slide

    KREATYWNY, SZANUJE, KOCHA I WYMAGA, MA WYSOKIE KWALIFIKACJE.

    NAUCZYCIEL

  • slide

herb orzel bialy 2012   SZKOŁA PODSTAWOWA NR 109 IM. BATALIONÓW CHŁOPSKICH 

                 03-991 Warszawa       ul. Przygodna 2   tel. 22  277 11 23              sp109 Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi. edu.um.warszawa.pl

OGŁOSZENIA
ŚWIETLICA
tn logodobre
BIBLIOTEKA

tn emailtn zegarsowamol2

STRONY DLA DZIECI

ikfivmvxb2egzzuekk1hokt8df8zvf22

 

"Program dla szkół" w roku szkolnym 2017/2018

 

 Od bieżącego roku szkolnego program "Szklanka mleka" oraz "Owoce w szkole" łączą się w "Program dla szkół", który obejmuje uczniów klas I-V szkoły podstawowej. Wszystkie produkty dostarczane w ramach programu są bezpłatne.

Część mleczna obejmuje: mleko naturalne, jogurty naturalne, kefiry, serki twarożkowe

Liczba i skład porcji w I semestrze  - 37 porcji, w tym:

  • 27 porcji mleka naturalnego (0,25l)
  •  3 porcje jogurtu naturalnego (150g)
  •  4 porcje kefiru naturalnego (150g)
  • 3 porcje serka twarożkowego (150g)

Liczba i skład porcji w II semestrze - 37 porcji, w tym:

  • 21 porcji mleka naturalnego (0,25l)
  •  5 porcji jogurtu naturalnego (150g)
  •  6 porcji kefiru naturalnego (150g)
  •  5 porcji serka twarożkowego (150g)

Dostawy wyżej wymienionych produktów będą dostarczane do szkół przez 10 wybranych przez dostawcę tygodni w I semestrze i 10 tygodni w II semestrze (minimum 3 razy w tygodniu). Dostawy będą realizowane dla zadeklarowanej przez szkołę liczby uczniów w z klas 1 – 5.

Część owocowo-warzywna

Liczba i skład porcji w I semestrze  - 42 porcje, w tym:

  • 12 porcji jabłka (150g)
  •  5 porcji gruszki (150g)
  •  2 porcje śliwki (150g)
  •  1 porcja soku owocowego (200ml)
  •  7 porcji marchwi (90g)
  •  5 porcji rzodkiewki (90g)
  •  2 porcje papryki słodkiej (90g)
  •  4 porcje pomidora (90g)
  •  3 porcje kalarepy (90g)
  •  1 porcja soku warzywnego (200ml)

Liczba i skład porcji w II semestrze  - 42 porcje, w tym:

  • 12 porcji jabłka (150g)
  •   5 porcji gruszki (150g)
  •   2 porcje truskawki (150g)
  •   1 porcja soku owocowego (200ml)
  •   9 porcji marchwi (90g)
  •   6 porcji rzodkiewki (90g)
  •   4 porcje pomidora (90g)
  •   2 porcje kalarepy (90g)
  •   1 porcja soku warzywnego (200ml)

Dostawy wyżej wymienionych produktów będą dostarczane do szkół przez 10 wybranych przez dostawcę tygodni w I semestrze i 10 tygodni w II semestrze (minimum 4 razy w tygodniu). Dostawy będą realizowane dla zadeklarowanej przez szkołę liczby uczniów w z klas 1 – 5.

 

  

 

Koordynator programu: Katarzyna Szczepaniak

 

 

 

 

linia 4

 

2018/2019
PODRĘCZNIKI

podrecznik

Zarządzenie Dyrektora Szkoły

Regulamin 

Wykaz podręcznikow 

2018/2019

REKRUTACJA 2018/2019

szkola

TERMINARZ

     googlek

FLUORYZACJA

fluoryzacja3

JADŁOSPIS
                           obiad 2
DZWONKI

1

8.00-

8.45

2

8.55-

9.40

3

9.50-

10.35

4

10.45-

11.30

 

obiad

 1

5

11.50-

12.35

 

obiad

 2

6

12.55-

13.40

 

obiad

 3

7

13.55-

14.40

8

14.50-

15.35

9

15.40-

16.25

 

 

 

Ostatnio dodane artykuły
Tworzenie stron www
Webmaster Joomla!