• slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

    PRZYJAZNE UCZNIOM. SZKOŁA OTWARTA NA SPOŁECZNOŚĆ LOKALNĄ.

    ŚRODOWISKO

  • slide

    LUBI SZKOŁĘ, JEST PROSPOŁECZNY,POTRAFI DOKONAĆ SAMOOCENY, UMIE ANALIZOWAĆ OBRAZ POZNANEGO ŚWIATA.

    UCZEŃ

  • slide

    KREATYWNY, SZANUJE, KOCHA I WYMAGA, MA WYSOKIE KWALIFIKACJE.

    NAUCZYCIEL

  • slide

herb orzel bialy 2012   SZKOŁA PODSTAWOWA NR 109 IM. BATALIONÓW CHŁOPSKICH 

                 03-991 Warszawa       ul. Przygodna 2   tel. 22  277 11 23              sp109 Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi. edu.um.warszawa.pl

OGŁOSZENIA
KONKURSY - REGULAMINY

plast muzrozneimagesCAXOZHHZ

epodr

DORADZTWO ZAWODOWE
doradztwo
 
LINKI

tn sbew mentn mko

logo wawerskie centrummiejskiinfrodztn eduwawer

Ostatnio dodane artykuły
STRONY DLA DZIECI

ikfivmvxb2egzzuekk1hokt8df8zvf22

 

"Program dla szkół" w roku szkolnym 2017/2018

 

 Od bieżącego roku szkolnego program "Szklanka mleka" oraz "Owoce w szkole" łączą się w "Program dla szkół", który obejmuje uczniów klas I-V szkoły podstawowej. Wszystkie produkty dostarczane w ramach programu są bezpłatne.

Część mleczna obejmuje: mleko naturalne, jogurty naturalne, kefiry, serki twarożkowe

Liczba i skład porcji w I semestrze  - 37 porcji, w tym:

  • 27 porcji mleka naturalnego (0,25l)
  •  3 porcje jogurtu naturalnego (150g)
  •  4 porcje kefiru naturalnego (150g)
  • 3 porcje serka twarożkowego (150g)

Liczba i skład porcji w II semestrze - 37 porcji, w tym:

  • 21 porcji mleka naturalnego (0,25l)
  •  5 porcji jogurtu naturalnego (150g)
  •  6 porcji kefiru naturalnego (150g)
  •  5 porcji serka twarożkowego (150g)

Dostawy wyżej wymienionych produktów będą dostarczane do szkół przez 10 wybranych przez dostawcę tygodni w I semestrze i 10 tygodni w II semestrze (minimum 3 razy w tygodniu). Dostawy będą realizowane dla zadeklarowanej przez szkołę liczby uczniów w z klas 1 – 5.

Część owocowo-warzywna

Liczba i skład porcji w I semestrze  - 42 porcje, w tym:

  • 12 porcji jabłka (150g)
  •  5 porcji gruszki (150g)
  •  2 porcje śliwki (150g)
  •  1 porcja soku owocowego (200ml)
  •  7 porcji marchwi (90g)
  •  5 porcji rzodkiewki (90g)
  •  2 porcje papryki słodkiej (90g)
  •  4 porcje pomidora (90g)
  •  3 porcje kalarepy (90g)
  •  1 porcja soku warzywnego (200ml)

Liczba i skład porcji w II semestrze  - 42 porcje, w tym:

  • 12 porcji jabłka (150g)
  •   5 porcji gruszki (150g)
  •   2 porcje truskawki (150g)
  •   1 porcja soku owocowego (200ml)
  •   9 porcji marchwi (90g)
  •   6 porcji rzodkiewki (90g)
  •   4 porcje pomidora (90g)
  •   2 porcje kalarepy (90g)
  •   1 porcja soku warzywnego (200ml)

Dostawy wyżej wymienionych produktów będą dostarczane do szkół przez 10 wybranych przez dostawcę tygodni w I semestrze i 10 tygodni w II semestrze (minimum 4 razy w tygodniu). Dostawy będą realizowane dla zadeklarowanej przez szkołę liczby uczniów w z klas 1 – 5.

 

  

 

Koordynator programu: Katarzyna Szczepaniak

 

 

 

 

linia 4

 

2017/2018
SPECJALIŚCI

trans

tn logodobre
BIBLIOTEKA

tn emailtn zegarsowamol2

 

mol instrukcja

PODRĘCZNIKI 2017/2018
TERMINARZ

     googlek

FLUORYZACJA

fluoryzacja3

JADŁOSPIS
                           obiad 2
AKTYWNE PRZERWY

spiew 4382mpingpongiszachy taniec3

DZWONKI

1

8.00-

8.45

2

8.55-

9.40

3

9.50-

10.35

4

10.45-

11.30

 

obiad

 1

5

11.50-

12.35

 

obiad

 2

6

12.55-

13.40

 

obiad

 3

7

13.55-

14.40

8

14.50-

15.35

9

15.40-

16.25

 

 

 

Tworzenie stron www
Webmaster Joomla!