• slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

    PRZYJAZNE UCZNIOM. SZKOŁA OTWARTA NA SPOŁECZNOŚĆ LOKALNĄ.

    ŚRODOWISKO

  • slide

    LUBI SZKOŁĘ, JEST PROSPOŁECZNY,POTRAFI DOKONAĆ SAMOOCENY, UMIE ANALIZOWAĆ OBRAZ POZNANEGO ŚWIATA.

    UCZEŃ

  • slide

    KREATYWNY, SZANUJE, KOCHA I WYMAGA, MA WYSOKIE KWALIFIKACJE.

    NAUCZYCIEL

  • slide

herb orzel bialy 2012   SZKOŁA PODSTAWOWA NR 109 IM. BATALIONÓW CHŁOPSKICH 

                 03-991 Warszawa       ul. Przygodna 2   tel. 22  277 11 23              sp109 Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi. edu.um.warszawa.pl

AKCJA
OGŁOSZENIA
KONKURSY - REGULAMINY

plast muzrozneimagesCAXOZHHZ

epodr

DORADZTWO ZAWODOWE
doradztwo
 
LINKI

tn sbew mentn mko

logo wawerskie centrummiejskiinfrodztn eduwawer

Ostatnio dodane artykuły
STRONY DLA DZIECI

 

 

Jadłospis

 

Dyżur wakacyjny

 

(ODDZIAŁ PRZEDSZKOLNY)

 

 

 

 

 

 

Poniedziałek, 7.08.2017

Śniadanie: pieczywo, parówki(2 szt.) ogórek małosolny, herbata z cytryną

                 ( pszenica, wieprzowina, )

Obiad: makaron z sosem Boloneze i żółtym serem, owoc, kompot

             ( pszenica, mleko, wieprzowina, seler )

Podwieczorek : drożdżówka z jabłkiem, jogurt

                         (pszenica, jaja, mleko)

Wtorek, 8.08.2017

Śniadanie: bułka, masło, jajecznica, wędlina, pomidor, kakao

                   (pszenica, jaja, mleko, wieprzowina)

Obiad: naleśniki z serem i musem truskawkowym, herbata z cytryną

             (pszenica, jaja, mleko )

Podwieczorek: chrupki kukurydziane, sok/woda

Środa, 9.08.2017

Śniadanie: bułka, masło, wędlina, pomidor, kakao

                   (pszenica, wieprzowina, mleko )

Obiad: kotlet mielony, ziemniaki, marchewka gotowana na parze

             z masłem i bułeczką, owoc

             (pszenica, jaja, wieprzowina)

Podwieczorek: serek waniliowy, sok/woda

                       ( mleko)

 

 

 

Czwartek, 10.08.2017

Śniadanie: zupa mleczna z chrupkami kukurydzianymi, kanapka

                   z wędliną i pomidorem, herbata z cytryną

                   ( mleko, pszenica, wieprzowina )

Obiad: gyros, ryż, surówka, kompot, owoc

             ( seler)

Podwieczorek: ciasteczka, jogurt

                         ( mleko, pszenica)

Piątek, 11.08.2017

Śniadanie: chleb, masło, polędwica, twarożek ze szczypiorkiem

                 i rzodkiewką, kakao

                 ( pszenica, wieprzowina, mleko)

Obiad: kotlet rybny , ziemniaki utarte z masłem , surówka

           z kiszonej kapusty, owoc, kompot

           ( pszenica, jaja )

Podwieczorek: serek waniliowy, sok/woda

                           ( mleko)

 

 

 

 

                                                                         Jadłospis                                            

 

LATO W MIEŚCIE

 

 

Poniedziałek, 7.08.2017

Obiad: makaron z sosem Boloneze i żółtym serem, owoc, kompot

                        ( pszenica, mleko, wieprzowina, seler )

Podwieczorek : drożdżówka z jabłkiem, sok/woda

                                     (pszenica, jaja,)

Wtorek, 8.08.2017

Obiad: naleśniki z serem i musem truskawkowym, herbata z cytryną

                                 (pszenica, jaja, mleko )

Podwieczorek: chrupki kukurydziane, sok/woda

Środa, 9.08.2017

Obiad: kotlet mielony, ziemniaki, marchewka gotowana na parze

             z masłem i bułeczką, owoc

                           (pszenica, jaja, wieprzowina)

Podwieczorek: serek waniliowy, sok/woda

                                   ( mleko)

 

 

 

 

 

 

 

 

Czwartek, 10.08.2017

Obiad: gyros, ryż, surówka, kompot, owoc

                             ( seler)

Podwieczorek: ciasteczka, sok/woda

                           (pszenica)

Piątek, 11.08.2017

Obiad: kotlet rybny , ziemniaki utarte z masłem , surówka

            z kiszonej kapusty, owoc, kompot

                           ( pszenica, jaja )

Podwieczorek: ciasteczka, sok/woda

                               ( pszenica)

 

 

 

REKRUTACJA 2017/2018

szkola

2016/2017
SPECJALIŚCI

trans

tn logodobre
BIBLIOTEKA

tn emailtn zegarsowamol2

 

mol instrukcja

PODRĘCZNIKI 2017/2018
TERMINARZ

     googlek

FLUORYZACJA

fluoryzacja3

JADŁOSPIS
                           obiad 2

 

AKTYWNE PRZERWY

spiew 4382mpingpongiszachy taniec3

DZWONKI

1

8.00-

8.45

2

8.55-

9.40

3

9.50-

10.35

4

10.45-

11.30

 

obiad

 1

5

11.50-

12.35

 

obiad

 2

6

12.55-

13.40

 

obiad

 3

7

13.55-

14.40

8

14.50-

15.35

9

15.40-

16.25

10

16.30-

17.15

Tworzenie stron www
Webmaster Joomla!