• slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

    PRZYJAZNE UCZNIOM. SZKOŁA OTWARTA NA SPOŁECZNOŚĆ LOKALNĄ.

    ŚRODOWISKO

  • slide

    LUBI SZKOŁĘ, JEST PROSPOŁECZNY,POTRAFI DOKONAĆ SAMOOCENY, UMIE ANALIZOWAĆ OBRAZ POZNANEGO ŚWIATA.

    UCZEŃ

  • slide

    KREATYWNY, SZANUJE, KOCHA I WYMAGA, MA WYSOKIE KWALIFIKACJE.

    NAUCZYCIEL

  • slide

herb orzel bialy 2012   SZKOŁA PODSTAWOWA NR 109 IM. BATALIONÓW CHŁOPSKICH 

                 03-991 Warszawa       ul. Przygodna 2   tel. 22  277 11 23              sp109 Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi. edu.um.warszawa.pl

                              JADŁOSPIS                     

 

                                          23 –  27 października

  

                                     

    Poniedzialek                      - zupa szczawiowa z jajkiem  (seler,jaja )⃰

 

                                              - pieczywo mieszane (pszenica)⃰

 

                                              -  banan

 

                                                         

 

                                              - pieczony filet z indyka w sosie

 

         Wtorek                         - makaron (pszenica)⃰

 

                                               - warzywa gotowane na parze z bułeczką i masłem

 

                                              - sok tłoczony z jabłek, owoc (-)⃰

 

 

 

                                              - kotlet mielony(pszenica, wieprzowina, jaja )         

 

            Środa                       - ziemniaki utarte z masłem i koperkiem(-)⃰⃰

 

                                             - mizeria

 

                                             - owoc, kompot z owoców mieszanych

 

 

 

                                            - gyros drobiowy  (-)⃰

 

              Czwartek               - ryż (-)

 

                                           - surówka colesław, sosy-czosnkowy,ketchup(mleko)

 

                                           - owoc, herbata z cytryna i miodem  (miód)

 

                                                     

 

                 Piatek               - ryba pieczona po grecku z warzywami(seler)

 

                                          - ziemniaki utarte z masłem i koperkiem

 

                                           - sok ,owoc

 

 

 

 

 

                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  

                                 ⃰  * - (alergeny)

 linia 4

)⃰linia 4

 

 

 

 

2017/2018
tn logodobre
BIBLIOTEKA

tn emailtn zegarsowamol2

 

mol instrukcja

PODRĘCZNIKI 2017/2018
TERMINARZ

     googlek

FLUORYZACJA

fluoryzacja3

JADŁOSPIS
                           obiad 2
DZWONKI

1

8.00-

8.45

2

8.55-

9.40

3

9.50-

10.35

4

10.45-

11.30

 

obiad

 1

5

11.50-

12.35

 

obiad

 2

6

12.55-

13.40

 

obiad

 3

7

13.55-

14.40

8

14.50-

15.35

9

15.40-

16.25

 

 

 

Tworzenie stron www
Webmaster Joomla!